Retourneren van Summer Sky Jewelry

Natuurlijk hoop ik dat je helemaal blij bent met je sieraad! Maar mocht je onverhoopt toch niet zo blij zijn met je bestelling dan is het mogelijk om deze retour te sturen. Dit kan alleen indien de artikelen niet speciaal voor jouw gemaakt zijn. Verder moeten de artikelen in de originele verpakking zitten, ongedragen en onbeschadigd zijn.

Je hoeft geen reden aan te geven maar dient de retourzending wel vooraf te melden via info@summerskyjewelry.com Dit dien je binnen 14 dagen na ontvangst te doen.

Zodra wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen zul je het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten terug ontvangen. De kosten voor de retourzending – evenals het risico tijdens de retourzending – zijn voor je eigen rekening. Retourneren moet binnen 14 dagen na bevestiging van Summer Sky Jewelry.

Wil je het bestelde artikel ruilen voor een ander artikel dan kan dat uiteraard. Ook hiervoor graag contact opnemen via info@summerskyjewelry.com zodat we het voor je in orde kunnen maken.

Artikelen die verkeerd of beschadigd zijn geleverd ruilen wij kosteloos om. Wil je de bestelling gewoon wijzigen in iets anders dan komen de verzendkosten voor je eigen rekening.